Suglasnosti

Poštovani pacijenti,

ovdje možete unaprijed preuzeti i ispuniti suglasnosti za zahvate na koje ste naručeni. Za pregled suglasnosti potreban Vam je Adobe Reader, koji ukoliko nemate instaliran na Vašem računalu možete preuzeti ovdje.

Molimo preuzmite potrebne pristanke, pozorno pročitajte i ispunite, te ponesite sa sobom na hospitalizaciju. Nakon razgovora s liječnikom ukoliko pristajete na zahvat ih možete potpisati. Za sve nejasnoće možete upitati medicinsko osoblje Centra za aritmije i elektrostimulaciju srca.

 

Suglasnosti za ugradnju trajnog srčanog elektrostimulatora. Potrebni su Vam pristanak za zahvat i anesteziološki pristanak u nastavku:

Suglasnosti za ugradnju srčane resinkronizacijske terapije. Potrebni su Vam pristanak za zahvat i anesteziološki pristanak u nastavku:

 

Suglasnosti za ugradnju srčanog implantabilnog kardioverter defibrilatora. Potrebni su Vam pristanak za zahvat i anesteziološki pristanak u nastavku:

 

Suglasnosti za elektrofiziološko ispitivanje srca sa ili bez radiofrekventnom ablacijom srca. Potrebni su Vam pristanak za zahvat i anesteziološki pristanak u nastavku: